urun-cekim-fiyatlari

Ürün çekim Fiyatları

2021-04-04 21:09:35

Ürün Çekim Fiyatları

Ürün fotoğraf çekimi ihtiyacı olan bir çok kişi'nin öğrenmek istediği ilk şey ürün çekimi fiyatları nedir sorusunun cevabı. Ürün çekimi ile ilgili Google 'de en çok yapılan 2. arama ürün çekimi fiyatları. Bu yazıda size bu sorunun cevabını anlatmaya çalışacağım.

Ürün çekimi için aslında fiyattan daha önce düşünülmesi gereken ihtiyaç duyulan kalitenin ne olduğudur. Bazen "biz çok kaliteli fotoğraflar istemiyoruz" diyen firmalara denk geliyoruz ve bu cümleyi duymak bizi incitiyor. Zira biz her ürünü kaliteli göstermek için emek sarf eden bir kuruluşuz. Tam aksine eğer bir ürün satışa fotoğraf ile çıkacak ise kesinlikle benzersiz bir kalitenin sunulması gereklidir. Siz de bir şey satın alıyorken sadece fotoğrafına bakmıyor musunuz? 

Ürün çekiminde kaliteyi belirleyen bir çok unsur bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; kullanılan ekipmanların kalitesi, fotoğafçının yeterliliği, uygun ortam koşulları vb. 

Ürünler stüdyo ortamında çekilmeli, kaliteli paraflaş ışık sistemleri kullanılarak çekimler yapılmalı ve mutlaka photoshop ve retouch işlemlerinden geçmelidir. Biz sizlerin kullanacağı boyutlara göre de boyutlandırmalar yaparak işimizi teslim ediyoruz. Zira sizin ya da başkasının fotoğraf üzerinde bir oynama yapmasına gereklilik kalmamasını sağmlamaya çalışıyoruz. Ürünün boyutunu satacağınız pazar yerlerine göre ve instagram da yayınlayacaksanız instagram boyutuna yerleştirip o şekilde gönderiyoruz. Bazen amatör eller fotoğrafı yerleştiriyorken sündürüp biçimini bozabiliyor, biz de bu sayede bunun önüne geçmiş oluyoruz. Ürün çekimi fiyatı teklifi için gerekli formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Burada söylenmesi gereken en önemli nokta unutmayınız ki, bizim stüdyomuzda kullanmakta olduğumuz ve zaman zaman bakımlarını yaptığımız ekipmanlarımızı bugün almaya kalksanız yüzlerce bin tl harcamanız gerekecektir. Çok paranız varsa harcarsınız alırsınız ancak işte  o zaman da fotoğrafı kaliteli ekipmanların çekmediğini, fotoğrafı fotoğrafçının çektiğini anlamaya başlarsınız. 

Ancak bu nokta da söylemek istediğim en önemli şey tabiki profesyonel bir işin bir bedeli olacağıdır. Öyle zannediyorum ki siz de dahil olmak üzere kimse 1 fotoğraf karesinden 3-5 lira kazanmak için bu kadar yatırım yaparak ekipman, stüdyo kirası, elektrik su giderleri, aynı zamanda tamir bakım vs masraflarına kalkışmaz.  

Belki sorunun çözümü tek kelimede saklıdır.

Empati..